Dinerbuffetten vanaf 25 personen


Buffet “De Kapitein” (3 gangen buffet)

Koude voorgerechten 

Tomatensoep.
Een heerlijke vleessalade.
Stokbrood met kruidenboter.

Warme hoofdgerechten

Kipsaté met satésaus.
Gebakken rijstschotel.
Warme beenham met honingmosterdsaus.
Ratatouille van verschillende soorten groenten.
Friet ( met alle sauzen die erbij horen).

Dessert

Heerlijk toetjesbuffet met o.a ijs en bavarois.

€ 18,00 p.p.

Buffet “De Admiraal” (luxe 3 gangen buffet)

Koude voorgerechten

Een hele gerookte zalmzijde.
Rijk gevulde vleessalade.
Stokbrood met kruidenboter.
Tomaten basilicum salade.
Komkommer dille salade.

Warme hoofdgerechten

Kippenboutjes uit de oven met rode wijnsaus. 
Gestoofde scholrolletjes in een zachte vissaus. 
Rosbief uit de oven, aangesneden door de kok. 
Ratatouille van verschillende soorten groenten.
Gebakken krielaardappeltjes en frietjes.

Dessert

Grand dessert De Admiraal

€28,00 p.p.

Deze buffetten kunnen natuurlijk naar uw wensen worden aangepast.